Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Belirtilen bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan strüktürlabilmekle müşterek daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun temel nedeni ülke kaybına nitelik vermemesi ve elan azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle kapılar muhatara görmez.

örgüların bir parçası şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve karışık şekillerde olmamalıdır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız Yangın Kapısı bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page